STUDIO HAAK & VISSER

DSC40902
DSC0809

Een echt goede portretfoto geeft een blik in iemands ziel. Wij maken eerlijke foto’s die behalve dat ze heel mooi zijn, ook een verhaal vertellen. In onze fotostudio, of op locatie nemen we de tijd voor het perfecte portret. Een momentopname om een leven lang te koesteren.

DSC4422
DSC4021
DSC4156

Voor meer informatie over foto- of filmopdrachten of het huren van de studio:

Studio Haak & Visser is verhuisd naar de Spanjaardstraat in Middelburg en beschikt hier over een ruim kantoor en een grote film- en fotostudio.
Studio Haak & Visser verruimt hiermee haar mogelijkheden. Naast documentaires, bedrijfsfilms, fotografie en tekst, richt Studio Haak & Visser zich in deze fotostudio ook op studiofotografie. 

Goede productfotografie begint met luisteren. Want behalve een perfect uitgeruste fotostudio, moet je voor een goede productfoto vooral begrijpen wat de klant echt wil. Welke uitstraling moet het product hebben, welk verhaal wil de klant vertellen en wat wil de klant bereiken? Daarom beginnen we met een gesprek, om samen te bepalen wat de sfeer en de uitstraling van de foto’s zal zijn. Vervolgens is het aan de vakfotograaf om in de studio net een beetje meer te geven dan waar de klant op had gehoopt.

Studio Haak & Visser betrekt nieuw pand met ruime fotostudio

Portretfoto’s laten maken

Productfoto’s laten maken

home

over ons

portretfotografie

de studio

0118-618111
info@haakenvisser.nl

vrij werk

Een model voor een fotocamera is als een kameleon in de zon. Hij of zij transformeert in de studio naar bijna ieder gewenste look. Het is de taak van de fotograaf om de lampen en de camera zo te richten dat het model het beste van zichzelf kan geven. In onze ruime fotostudio zijn volop mogelijkheden om voor een greenscreen of met een stylist te werken, maar we zijn ook altijd in voor een shoot op locatie.

Modelfoto's laten maken

Studio Haak & Visser beschikt over een grote, moderne fotostudio in een monumentaal pand in het hart van Middelburg in Zeeland. Het is de grootste fotostudio in het centrum van Middelburg. De fotostudio is zeer geschikt voor productfotogratie, modelfotografie en portretfotografie, maar ook kunnen hier filmopnames gemaakt worden. De fotostudio is 10 bij 6 meter en ruim 4 meter hoog. Daarnaast is er volop kleedruimte, ruimte voor visagie en vergaderruimte.

Fotostudio te huur

home

Gijs Haak (1964) is een creatieve fotograaf en filmmaker, op zoek naar schoonheid: schoonheid die ontroert, inspireert, soms wringt, maar altijd weer verrast. Na de School voor Fotografie in Den Haag vestigde hij zich als freelance fotograaf in Amsterdam en werkte voor verschillende theatergroepen en bladen. In Zeeland ontwikkelde hij zich verder tot cameraman en filmmaker, maar blijft hij ook als zelfstandig fotograaf actief.
Gijs Haak is een zeer ervaren fotograaf en is gespecialiseerd in portretten. Zijn stijl is puur en eerlijk.

Fotograaf