beutler1a1
muziekmee


Studio Haak & Visser is een klein bedrijf in het hart van Middelburg. We maken films, boeken en foto's. Kwaliteit staat voorop: alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Steeds weer opnieuw stellen we ons de vraag: waar draait het hier werkelijk om en hoe kunnen we dat zo goed mogelijk laten zien.

totdeddod
Fifi


Gijs Haak (1964) is een creatieve fotograaf en filmmaker, op zoek naar schoonheid: schoonheid die ontroert, inspireert, soms wringt, maar altijd weer verrast. Na de School voor Fotografie in Den Haag vestigde hij zich als freelance fotograaf in Amsterdam en werkte voor verschillende theatergroepen en bladen. In Zeeland ontwikkelde hij zich verder tot cameraman en filmmaker, maar blijft hij ook als zelfstandig fotograaf actief.

linked


Fifi Visser (1969) is een bevlogen
filmmaker en publiciste, altijd op zoek naar de kern van een verhaal. Ze begon haar carrière bij de radio: eerst bij Radio Noord-Holland, later bij de KRO. In Zeeland leerde ze het televisievak bij Omroep Zeeland. Tegenwoordig maakt ze vooral documentaires. Voor haar eerste korte film, won ze bij Film by the Sea de Lions Award Vlissingen.

home

over ons